Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Multiplayer pret staat centraal in nieuwe Mario Golf: Super Rush trailer

In een nieuwe trailer zien we hoe leuk samen golfen kan zijn!

De releasedatum van Mario Golf: Super Rush komt inmiddels steeds dichterbij. Op 25 juni zal de game op de Nintendo Switch worden uitgebracht en in een nieuwe trailer wordt met name het multiplayer-aspect uitgelicht.

In Mario Golf: Super Rush speel je met veel bekende figuren uit de Mario-serie potjes golf. Maar niet alleen dat, er zijn nog vele andere dingen te doen in het spel. Naast het normale golfen is er ook een speedgolf modus en een verhalenmodus. In de speedgolf modus golf je allemaal tegelijk en moet je racen naar je bal, wees zo snel mogelijk! Ook is er een verhaal dat je kan spelen met je Mii karakter.

Super Rush is absoluut niet het eerste deel uit de serie. In onze special namen we een kijkje naar de geschiedenis van Mario Golf.