Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

De redding is nabij met launch-trailer DC Super Hero Girls: Teen Power

DC Super Hero Girls keyart
Ga vanaf vandaag aan de slag met de DC Super Hero Girls, red Metropolis

Vanaf vandaag is DC Super Hero Girls: Teen Power verkrijgbaar voor Nintendo’s hybride console en dat wordt gevierd met een bijbehorende launch-trailer. In de game kruip je in de huid van de DC Super Hero Girls en zul jij Metropolis moeten zien te redden. Tijdens jouw avontuur kun je verder elk hoekje van de stad gaan verkennen.

DC Super Hero Girls: Teen Power is gebaseerd op een populaire Cartoon Network-serie. Je kruipt in de huid van helden zoals Wonder Woman en Batgirl tijdens hun middelbare school jaren. Elke heldin heeft natuurlijk eigen krachten die overeenkomen met de krachten die ze in de comics films en series hebben. Naast de stad beschermen zul je ook Metropolis kunnen verkennen, selfies maken, of helpen om een gedeelte van de stad opnieuw op te bouwen.