Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe video toont flink wat gameplay-beelden van NEO: The World Ends With You

Op de release moeten we nog even wachten, maar je kan wél van nieuwe beelden genieten.

Eind vorig jaar verraste Square Enix ons met de aankondiging van NEO: The World Ends With You en in april werd duidelijk dat we vanaf 27 juli dit jaar met de game aan de slag kunnen gaan. Voor wie niet meer kan wachten, hebben we hieronder een video voor je met flink wat nieuwe gameplay-beelden.

NEO: The World Ends With You is het vervolg op de cult classic The World Ends With You en zal in tegenstelling tot de eerste game helemaal speelbaar zijn in 3D. In het spel zullen spelers in de huid kruipen van Rindo, een gloednieuw personage. Je zult weer de beruchte Reapers Game spelen, een spel waar je leven letterlijk op het spel staat. De game introduceert nieuwe personages waaronder Rindo, Fred en Nagi maar ook oude personages keren terug.

Kijk jij uit naar deze aankomende Nintendo Switch-titel? Laat het ons hieronder weten!