Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Verken vanaf volgende week nieuwe gebieden in Minecraft met de Caves & Cliffs update: Part 1

minecraft keyart
Vanaf 8 juni kun je onder andere geiten en axolotls in jouw Minecraft-wereld tegenkomen.

Het was al even bekend dat er een gigantische update aan zit te komen voor Minecraft. Even nadat deze update bekend werd gemaakt, wisten de ontwikkelaars ook al dat deze update zo groot zal worden, dat het opgesplitst moet worden in twee delen. Het eerste deel zou deze zomer verschijnen en het tweede deel in het najaar. Voor het eerste deel is nu eindelijk een releasedatum bekend.

Het eerste deel van de Caves & Cliffs update zal aankomende week al uitkomen, op 8 juni. Met deze update worden onder andere nieuwe dieren toegevoegd, zoals geiten, axolotls en lichtgevende inktvissen. Ook zullen er nieuwe blokken zoals amethyst, dripleaves en koper meekomen met de update. Het koper krijgt zelfs een oudere look als hij al langer in de wereld staat! Met deze update wordt het ontdekken van grotten en bergen nooit meer hetzelfde.