Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Rytmische space shooter Project Aether: First Contact onderweg naar de Switch

De game is momenteel in ontwikkeling voor de Switch

Forever Entertainment en Sleepy Spider Studios hebben aangekondigd dat Project Aether: First Contact momenteel in ontwikkeling is voor de Switch. Deze rytmische en tactische space shooter kwam begin vorig jaar uit voor de PC, waar deze vreemde bullethell goed ontvangen werd. Het is momenteel nog niet bekend wanneer de game naar de Switch komt. Een trailer kun je alvast hieronder bekijken.

In Project Aether: First Contact bestuur jij een krachtige Aether Mech, die als enige de alien dreiging die ons zonnestelsel bedreigt kan stoppen. Je kan je Mech uitrusten met verschillende wapens, waardoor je zelf kunt bepalen hoe je de aliens te lijf gaat. Houd je de vijand op afstand met je rapid fire assault rifle of ga je ze te lijf met een krachtig zwaard? De game bevat momenteel 9 ritmische levels, elk met hun eigen eindbaas.