Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo onthult datum voor Nintendo Direct tijdens E3

Nintendo Direct E3 2021
Nintendo zal dit jaar tijdens de E3 op 15 juni een Nintendo Direct uitzenden.

Van zaterdag 12 juni tot en met dinsdag 15 juni vindt de E3 plaats. Ook dit jaar zal Nintendo er weer bij zijn: op dinsdag 15 juni om 18:00 zal er een Nintendo Direct plaatsvinden. Tijdens deze Nintendo Direct krijgen we ongeveer 40 minuten aan nieuwe informatie waarin de nieuwste games voor voornamelijk 2021 zullen worden besproken. Ook zullen we games voor na 2021 te zien krijgen.

Na de Nintendo Direct zal er ook nog een Nintendo Treehouse Live-evenement plaatsvinden. Tijdens deze livestream Zal het onder andere het team van Nintendo of America’s Treehouse 3 uur lang geselecteerde spellen laten zien, voorzien van commentaar.