Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

ESA kondigt E3 2021 Awards Show aan

En de winnaar is...

Vandaag heeft ESA, de organisator van de jaarlijkse E3 beurs, aangekondigd dat er dit jaar een E3 2021 Awards Show zal komen. Deze E3 2021 Awards Show wordt op de laatste dag van de E3 gehouden, namelijk op 15 juni. De spellen die tijdens de E3 worden getoond maken allemaal kans om een van de verschillende awards te winnen.

De E3 2021 Awards Show wordt gehouden in samenwerking met een aantal grote internationale gaming-websites. Zo zullen redactieleden van IGN, GameSpot, PC Gamer en GamesRadar+ de winnaars gaan kiezen. Met deze show wil de organisatie waardering geven aan de spellen waar het meest naar wordt uitekeken, aldus Stanley Pierre-Louis, President en CEO van de ESA. Hij noemt het tevens de ideale manier om de E3 mee af te sluiten. De awards betreffen zowel de meest gewilde games van de E3 alsmede één grote winnaar.

For this year’s event, we are collaborating with editors at some of the world’s leading video game media outlets to create the Official E3 2021 Awards Show, recognizing the show’s most anticipated games,

Stanley Pierre-Louis, President en CEO van de ESA

De E3 begint dit jaar op 12 juni en zal tot en met 15 juni doorgaan. Vooruitlopend op de E3 hebben we momenteel een prijsvraag online waarbij je jouw E3 verwachtingen kunt uitspreken. Ook hebben we teruggeblikt op Nintendo’s E3 verleden sinds 1995.