Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Actie-platfomer Berserk Boy komt volgend jaar naar de Switch

De retro-stijl 2D actie-platformer geïnspireerd door o.a. Mega Man komt volgend jaar naar de Switch!

Gamestudio BerserkBoy Games heeft zijn actie-platform spel Berserk Boy aangekondigd voor de Nintendo Switch. De studio heeft zich naar eigen zeggen laten inspireren door grote titels in het genre als Mega Man, Sonic en Gunvolt. Dat is ook goed te zien aan de eerste beelden die in de trailer te zien zijn.

In Berserk Boy moet je de Aarde redden tegen de kwaadaardige Dr. Genos. Om je hierbij te helpen heb je de keuze over verschillende Berserk-vormen, waarbij je gebruik maakt van de krachten van bliksem, vuur, aarde, lucht en ijs. Dit alles is vormgegeven in een stijlvol retro-jasje en ondersteund met de muziek van Sonic Mania-componist Tee Lopes.

Naar verwachting zal de retro actie-platformer vanaf het vierde kwartaal van 2022 beschikbaar zijn op onder anderen de Nintendo Switch. Ook zo benieuwd geworden naar deze titel? Bekijk de trailer alvast hieronder: