Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Race vanavond mee met de eerste cup van het Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux toernooi

Klaar voor de start? Race om 19:00 uur mee en chat met andere DN-leden op onze Discord!

Nintendo Benelux heeft onlangs een groots Mario Kart 8 Deluxe-toernooi aangekondigd genaamd Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux. Het evenement bestaat uit vier online toernooien en een finale, welke verspreid zijn over een jaar. De winnaar van de uiteindelijke finale gaat er niet alleen met de eer vandoor, want die krijgt ook nog eens een trofee van Mario Kart 8 Deluxe!

Race mee en praat mee via onze Discord

Vanavond zal de eerste cup plaats gaan vinden en wel van 19:00 tot 20:00 uur. De winnaar van dit eerste toernooi krijgt ook nog eens een prachtige LEGO Nintendo Entertainment Systeem! Race jij mee? Deelnemen is erg gemakkelijk. Open Mario Kart 8 Deluxe, kies in het hoofdmenu voor “Online” en ga naar “Toernooi”. Kies daar voor “Zoeken met een code” en vul de volgende toernooicode in 1175-7686-1227. Jij kunt dan gedurende maximaal 12 races samen met anderen racen.

Ongetwijfeld ben jij niet de enige die mee gaat doen en ook de DN-redactie zal voor een deel aanwezig zijn. Via onze Discord-server kun je gezellig met elkaar praten voor, tijdens en natuurlijk ook na de races! Zien we je daar?