Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Beleef Dragon Quest III opnieuw in een HD-2D Remake

Draqon Quest III HD-2D Remake screenshot
Speel het spel in de stijl van Octopath Traveler.

Dragon Quest III werd in 1988 uitgebracht voor de Famicon in Japan. In 1992 kwam de game wel naar Europa, maar hier in Nederland kwam de game pas in 2014 uit voor mobiele apparaten. Ook kwam het derde deel, samen met het eerste en tweede deel, in 2019 uit voor de Nintendo Switch.

Tijdens de livestream voor de 35ste verjaardag van Dragon Quest werd bekend dat het derde deel uit deze serie een HD-2D Remake zal krijgen. De stijl van deze remake zal er misschien niet onbekend uitzien: voor deze HD-2D Remake wordt namelijk de Octopath Traveler game engine gebruikt. Het is nog niet bekend wanneer de game zal uitkomen. Het ontwikkelingsteam wil de game wereldwijd uitbrengen op consoles, dus het is waarschijnlijk dat deze game ook op de Switch zal uitkomen.