Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bekijk hier gameplaybeelden Super Bomberman R Online

Geniet hier van ruim 10 minuten aan gameplay!

Het is inmiddels alweer ruim twee maanden geleden dat Konami het nieuws naar buiten bracht dat Super Bomberman R Online naar Nintendo’s hybride console ging komen. Vanaf vandaag kunnen Switch-bezitters dan eindelijk aan de slag met dit gratis te spelen Bomberman-spel. Zoals we wel vaker zien komt er rondom de release van een titel een video online waarin gameplaybeelden zijn te zien. Dat is ook ditmaal weer het geval, want het YouTube-kanaal Handheld Players heeft ruim 10 minuten aan beelden online gezet.

Super Bomberman R Online is een battle royale-game welke je met maximaal 64 spelers tegelijk kunt spelen. In het spel worden alle spelers verdeeld over 16 stages en hoe langer je in leven weet te blijven, hoe verder je uiteindelijk komt om in de eindstrijd te belanden. Bovendien biedt de titel veel mogelijkheden om je personage te veranderen met verschillende kostuums, accessoires, maar ook met de zogeheten bomskins die invloed hebben op de explosie. Gaat het jou lukken om de laatste bommenwerper te worden?

Ben je benieuwd geworden naar Super Bomberman R Online? Bekijk dan onderstaande gameplaybeelden.

Super Bomberman R Online gameplay

Heb jij deze gratis game al op jouw Nintendo Switch staan? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn erg benieuwd!