Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Trenga Unlimited komt eind mei naar de Nintendo Switch

Alle puzzelliefhebbers verzamelen voor deze mix tussen Tetris en Jenga!

Flux Games heeft Trenga Unlimited aangekondigd voor de Nintendo Switch. Puzzelliefhebbers kunnen deze game vanaf 28 mei aanschaffen voor Nintendo’s hybride console.

In Trenga Unlimited help je Kate Nemo om verschillende 3D-puzzels in de vorm van torens op te lossen. Hierbij is het de bedoeling om op een haast omgekeerde Jenga manier de juiste stukken in de toren te plaatsen. Naast een verhaalmodus kent het spel ook een party game modus waarin 2 tot 4 spelers het tegen elkaar op kunnen nemen. Ook is er een survival modus waarbij er tegen een tijdlimiet gepuzzeld moet worden. Gedurende het spel zullen er verschillende karakters met unieke vaardigheden vrijgespeeld kunnen worden.

Zijn jullie benieuwd geworden naar deze titel? Bekijk hier alvast de gameplaybeelden: