Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Legend of Mana vergelijkingen tonen de verschillen qua graphics

Legend of Mana Keyart
Legend of Mana verschijnt deze zomer volledig geremastered. Maar hoe verschillen de twee?

Op 24 juni verschijnt in de remaster van Legend of Mana in de winkels. Voor €29,99 zul je opnieuw (of voor het eerst) de zoektocht beginnen naar de Mana Tree. Je hebt echter geen idee waar je heen moet aangezien je kaart volledig leeg is. Speciale artefacten kunnen echter hier verandering in brengen en je zult dus goed hiernaar opzoek moeten gaan om het verhaal verder te brengen.

De remaster brengt onder andere geremasterde muziek (en de keuze of je de nieuwe of oude soundtrack gebruikt), een nieuwe minigame en betere graphics. Dat laatste is goed te zien in onderstaande afbeeldingen. Door middel van een slider kun je goed het verschil tussen oud en nieuw zien. Aan de linkerkant is de oude stijl en rechts de nieuwe.

Legend of Mana fountain screenshot oudLegend of Mana fountain screenshot nieuw
Legend of Mana house screenshot oudLegend of Mana house screenshot nieuw

Meer nieuwtjes over Legend of Mana? Klik dan hier!