Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

15 minuten aan gameplay beelden Stonefly

Maak je eigen insecten mech in deze nieuwe action-adventure.

Een nieuwe video is online verschenen van action-adventure game Stonefly, een nieuwe release van de makers van Creature in the Well. De video laat 15 minuten aan gameplay zien en is hieronder te bekijken. Stonefly kreeg eerder deze maand eindelijk een release datum: de game staat momenteel gepland voor 1 juni.

In Stonefly volg je het verhaal van Annika, een briljante maar naĆÆeve uitvinder. Samen met haar ga je op zoek naar een verloren familie erfstuk, maar dit doe je niet alleen. Tijdens je reis bouw je namelijk je eigen mech en ontmoet je vreemde figuren die je reis des te interessant maken. Dat is ook wel nodig, want de reis zit vol gevaren. Lukt het Annika om haar innerlijke kracht te vinden en haar nalatenschap te omarmen?