Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Psychologische horror in launch-trailer Layers of Fear 2

Durf jij het aan?

Afgelopen week konden we je al berichten dat het vervolg op Layers of Fear deze week naar de Nintendo Switch zou komen. Inmiddels is de release een feit en hieronder kun je dan ook de launch-trailer bekijken van Layers of Fear 2. De nieuwe trailer laat zien wat je allemaal te wachten staat. Een ding is zeker: deze horrorgame kent een heerlijke creepy sfeer.

In Layers of Fear 2 speel je dit keer niet een schilder, maar een Hollywood acteur aan boord van een cruiseschip. Deze keer legt de game de focus op verkenning en storytelling, waarbij het hoofdpersonage niet alleen in-character is, hij speelt mee in een stuk speciaal geschreven om hem. Voor hem. Het verleden heeft geholpen hem te maken wat hij is, maar heeft diepe littekens achtergelaten op plekken in zijn psyché zo diep verstopt dat hij zelf niet meer weet hoe het eruitziet. Zijn herinneringen zijn misschien verdrongen, maar door ervaring weet hij wat hij moet spelen.