Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Miitopia viert lancering met launch-trailer

Koester je vriendschappen in Miitopia!

In de tweede maand van 2021 werd tijdens een Nintendo Direct door Nintendo aangekondigd dat Miitopia naar Nintendo’s hybride console gaat komen. Vanaf vandaag kunnen Switch-bezitters dan eindelijk een vermakelijk verhaal volgen met hun eigen Mii-personages in de hoofdrol. Om te vieren dat we vandaag Miitopia kunnen spelen op de Nintendo Switch, heeft Nintendo een launch-trailer online gezet. Mocht je deze willen zien, bekijk dan de video onderaan dit artikel.

Miitopia is een game waarin je op een hilarisch avontuur gaat met jouw favoriete Mii-personages die je zelf kunt ontwerpen. Of jij jezelf een dappere held vindt of de meest prachtige prinses allertijde, jij bepaalt wie de hoofdrol speelt in dit verhaal. Ondanks dat Miitopia eerder al verscheen op de Nintendo 3DS, komt de titel terug met nog meer elementen om alles leuk en interessant te houden. Zo kun je niet alleen vrienden en vijanden als bondgenoot hebben, maar ook een paard!

Bovendien heeft de titel vandaag ook al een update mogen ontvangen waardoor er een aantal kleine problemen zijn verholpen.