Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Chicken Police krijgt fysieke release

Op stap met een grof-gebekte haan.

De eerder op de Nintendo Switch verschenen game Chicken Police zal ook een fysieke release krijgen. Vanaf 15 juni moet de game voor net geen 30 euro in de winkels komen te liggen. Chicken police is een point & click-spel met elementen van een visual novel en actiespellen. Het hoofdpersonage is Sonny, een haan die weggestuurd is bij de politie. Ondanks dat hij verschrikkelijk depressief is en er veel duisternis schuilt in dit spel, is Sonny erg humoristisch en houdt hij van zelfspot.

In onze review sprak Vera eerder al behoorlijk positief over de game. De combinatie van de creatieve grafische vormgeving en de sfeer die het spel uitademt maakt het een bijzondere ervaring. Wie van humor én point & click-spel houdt zit met Chicken Police dan ook wel goed.

Heb jij interesse in de fysieke release van Chicken Police? Laat het ons hieronder weten.

Ch