Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Backbone krijgt nieuwe gameplay beelden

Deze wasbeer prive detective zit op de zaak.

IGN heeft een nieuwe video online gezet met gameplay beelden van Backbone, een noir-geïnspireerde pixel-art detective game. De video laat zo’n vier minuten aan gameplay zien, waarin onder andere de stijl en de dialoog opties goed naar voren komen. Je kunt hem hieronder bekijken. BackBone komt later dit jaar naar de Switch.

In Backbone neem je de rol aan van Howord Lotor, een wasbeer en privé detective. Backbone speelt zich af in een dystopische wereld, en Howard zit vast in zijn dagelijkse routine, waar hij niet veel meer kan doen dan klagen over het huidige systeem. Maar een reeks zaken die steeds vreemder lijken te worden zorgen ervoor dat zijn wereld op de kop komt te staan.