Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Super Bomberman R Online verschijnt volgende week op de Nintendo Switch

We kunnen over een paar dagen gratis Bomberman spelen!

Super Bomberman R Online komt naar Nintendo’s hybride console, dat werd zo’n twee maanden geleden bekendgemaakt door Konami. Echter was een releasedatum toen nog onbekend, maar deze is inmiddels naar buiten gekomen. Vanaf volgende week donderdag, op 27 mei, kunnen Switch-bezitters namelijk aan de slag met dit gratis te spelen Bomberman-spel.

Super Bomberman R Online is een battle royale-game welke je met maximaal 64 spelers tegelijk kunt spelen. In het spel worden alle spelers verdeeld over 16 stages en hoe langer je in leven weet te blijven, hoe verder je uiteindelijk komt om in de eindstrijd te belanden. Bovendien biedt de titel veel mogelijkheden om je personage te veranderen met verschillende kostuums, accessoires, maar ook met de zogeheten bomskins die invloed hebben op de explosie. Gaat het jou lukken om de laatste bommenwerper te worden?

Ben je benieuwd geworden naar Super Bomberman R Online? Bekijk dan onderstaande trailer.

Ga jij volgende week aan de slag met deze gratis titel? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn erg benieuwd!