Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Monster Hunter Digital Event voor mei aangekondigd

Monster Hunter Digital Event
Tijdens dit evenement krijgen we informatie over de versie 3.0-update van Monster Hunter Rise en horen we het laatste nieuws over Monster Hunter Stories 2.

Nog maar een maand geleden vond het laatste Monster Hunter Digital Event plaats. Tijdens dit evenement is onder andere meer informatie over Monster Hunter Stories 2 vrijgegeven, maar ook werden de details voor versie 2 van Monster Hunter Rise bekendgemaakt. Zojuist is echter alweer het volgende Monster Hunter Digital Event aangekondigd.

Het Monster Hunter Digital Event van mei zal volgende week plaats vinden, op 26 mei om 16:00 uur. Tijdens dit evenement kunnen we meer informatie verwachten over de volgende update voor Monster Hunter Rise, versie 3.0, en we krijgen het laatste nieuws te horen over Monster Hunter Stories 2. Ook is alvast bekendgemaakt dat de versie 3.0-update voor Monster Hunter Rise 1,4GB in beslag zal nemen. Heb je Monster Hunter Rise nog nooit gespeeld? Dan zullen alle updates bij elkaar ongeveer 2,9GB in beslag nemen.

Het Monster Hunter Digital Event van mei 2021 is op 26 mei vanaf 16:00 live te volgen via het Twitch-kanaal van Monster Hunter.