Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe NES- en SNES-spellen aangekondigd voor Nintendo Switch Online-leden

Op 25 mei komen er weer 5 spellen beschikbaar voor Nintendo Switch Online-leden. Lees snel verder om te kijken welke spellen je vanaf deze dag kunt spelen.

Waar Nintendo voorheen nog elke maand nieuwe NES- en SNES-spellen vrijgaf voor Nintendo Switch Online-leden, is het tegenwoordig afwachten wanneer er nieuwe spellen beschikbaar komen. Vandaag is echter duidelijk geworden dat we volgende week maar liefst vijf nieuwe titels kunnen verwachten. Deze zullen vanaf 26 mei speelbaar zijn op de Nintendo Switch. De titels zijn gratis te spelen, maar hiervoor heb je wel een Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig.

Voor de NES zal er een spel worden toegevoegd: Ninja JaJaMaru-kun. Het grootste deel zal dus ook voor de SNES zijn, hiervoor worden vier nieuwe spellen toegevoegd. Hierbij gaat het om de spellen Super Baseball Simulator 1.000, Caveman Ninja (ook bekend als Joe & Mac), Magical Drop2 en Spanky’s Quest. Hieronder kun je de aankondigingstrailer bekijken voor deze 5 spellen.