Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Doe nu mee aan het jubileumsevenement in Overwatch

Meedoen kan vanaf nu tot 8 juni aanstaande.

In oktober 2019 verscheen Overwatch voor de Nintendo Switch. De game was eerder al op andere platformen te spelen maar ook Switch-eigenaren kunnen sindsdien eind 2019 aan de slag met deze titel. De komende drie weken kun je nu meedoen aan een speciaal jubileumsevenement in Overwatch. Dit alles is ter ere van het 5-jarig bestaan van de serie.

Tijdens het evenement zijn er onder andere nieuwe skins en andere cosmetische voorwerpen te unlocken. Ook zijn er verschillende andere beloningen binnen te halen. Daarnaast worden alle modi welke seizoensgebonden zijn nu afgewisseld. Denk hierbij aan Winter Wonderland en Summer Games. Tot slot zijn er ook extra punten te verdienen tijdens het evenement. Zo zal een gewonnen game je nu 2x zoveel punten geven. Fanatieke spelers kunnen bovendien extra items krijgen in de modi Quick Play, Arcade en Competitive Play.

De trailer, behorende bij het evenement, is hieronder te bewonderen. Ga jij de game de komende weken extra spelen?