Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Natte dromen in launch-trailer Leisure Suit Larry – Wet Dreams Dry Twice

De release van de game wordt gevierd met een launch-trailer

Leisure Suit Larry – Wet Dreams Dry Twice werd in april dit jaar aangekondigd voor de Nintendo Switch en vanaf vandaag is de game ook verkrijgbaar. In onderstaande trailer kun je alvast zien wat je van deze nogal opmerkelijke game kunt verwachten.

Leisure Suit LarryWet Dreams Dry Twice is het vervolg van een lange reeks point and click adventure games, die allemaal nogal een seksuele ondertoon hebben. In deze game speel je wederom als Larry, die na al zijn avonturen in Wet Dreams Don’t Dry gestrand is in Cancúm en daar met de Chief’s dochter moet trouwen. Larry is alleen nog steeds verliefd op Faith, en realiseert zich dat zij haar ware liefde is. Het enige probleem is dat hij niet weet waar ze is: zij is als laatst gezien op zee. Larry besluit toch naar haar op zoek te gaan, ontsnapt Cancúm en na schipbreuk geleden te hebben spoelt hij aan op de beroemde tropische eilandengroep Kalau’a. Gelukkig blijkt Faith ook hier in de buurt gezien te zijn en het is aan Larry om de eilanden te onderzoeken en haar te vinden.