Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Maak jouw eigen dieren pop-band met Geminose

Swing er op los met een groep bijzondere dieren!

Majesco Entertainment en Ultimas and Silver Bullet Studios hebben bekend gemaakt dat Geminose: Animal Popstars nog dit jaar zal verschijnen op de Nintendo Switch. In dit spel heb je te maken met verschillende soorten dieren, van konijnen tot tijgers, die allemaal ontzettend getalenteerd zijn: ze maken namelijk popmuziek als de beste! Verzamel de leukste Geminos en vorm de allerbeste band, zodat jouw Geminose mega-beroemd worden.


Geminose: Animal Popstars is een gezellige familiespel die draait om muziek, zo zijn er 20 nummers en 30 verschillende instrumenten die bespeeld kunnen worden. Speel alleen of in co-op mode met 2 spelers. Swing jouw weg naar de roem met deze diamant-neuzige beestjes! Maar hier stopt de pret nog niet.

Verdien munten en gebruik deze om nieuwe instrumenten of accessoires aan te schaffen, geef elke Geminose die je verzamelt een eigen kamer die je voor ze mag inrichten. Wist jij dat Geminose ook heel erg van koken houden? Door op de juiste manier jouw joy-cons te bewegen maak je de lekkerste thee, pannenkoeken of verjaardagstaarten klaar. Tussen het verzorgen van jouw band door, kan je ook mini-games vrijspelen. Houd jouw Geminose tevreden en verover de wereld met de beste band ooit!

Ben jij er klaar voor om de meest populaire pop-band ooit te creëren?