Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo organiseert Mario Kart 8 Deluxe-toernooi in de Benelux

Strijd mee om de beste Mario Kart 8 Deluxe-speler van de Benelux te worden en maak kans op mooie prijzen!

Nintendo Benelux heeft een groots Mario Kart 8 Deluxe-toernooi aangekondigd genaamd Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit Benelux. Het evenement bestaat uit vier online toernooien en een finale, welke verspreid zijn over een jaar. De winnaar van de uiteindelijke finale gaat er niet alleen met de eer vandoor, want die krijgt ook nog eens een trofee van Mario Kart 8 Deluxe!

Zoals de naam doet vermoeden zal er één cup per seizoen plaats gaan vinden, te beginnen met de Spring Cup. Er is een overkoepelende puntentelling die resulteert in een grote finale waarbij twaalf deelnemers, die gedurende de vier cups de meeste punten hebben behaald, het tegen elkaar zullen opnemen.

Zoals je net kon lezen zal het eerste toernooi plaats vinden onder de naam ‘Spring Cup’. Deze zal plaats vinden op 29 mei van 19:00 tot 20:00 uur. De winnaar van dit eerste toernooi krijgt ook nog eens een prachtige LEGO Nintendo Entertainment Systeem! Deelnemen is bovendien erg gemakkelijk. Open Mario Kart 8 Deluxe, kies in het hoofdmenu voor “Online” en ga naar “Toernooi”. Kies daar voor “Zoeken met een code” en vul de volgende toernooicode in 1175-7686-1227. Jij kunt dan gedurende maximaal 12 races samen met anderen racen.

Later dit jaar vinden ook de onderstaande drie cups plaats. De exacte data daarvan zullen nog worden vrijgegeven

Summer Cup: juli 2021

Autumn Cup: oktober 2021

Winter Cup: januari 2022

Natuurlijk is deelnemen belangrijker dan winnen. Ook als je een wat minder ervaren speler bent is het daarom alsnog leuk om mee te doen! Meer informatie is te vinden op de website van Nintendo. Ben jij ook van de partij? Laat het ons hieronder weten in de vorm van een reactie!