Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario Golf: Super Rush krijgt overzichtstrailer

mario golf super rush
Benieuwd naar de nieuwe modus speedgolf of hoe je jouw Mii-personage kunt trainen? Bekijk dan snel deze overzichtstrailer.

Over iets meer dan een maand kunnen we aan de slag met Mario Golf: Super Rush. Het nieuwe spel in de Mario Golf-serie zal op 25 juni verschijnen voor de Nintendo Switch. Voordat deze game uitkomt, geeft Nintendo eerst nog uitleg en een aantal tips om je voor te bereiden.

Zojuist heeft Nintendo namelijk een nieuwe overzichtstrailer vrijgegeven. In deze video wordt onder andere uitgelegd hoe je moet slaan, dat je ook met de wind rekening moet houden en dat je zowel knoppen als bewegingsbesturing kunt gebruiken om te golfen. Daarnaast bevat de game 16 verschillende personages uit de Super Mario-serie en kun je met maximaal 3 andere spelers samen spelen. Ook wordt de nieuwe modus speedgolf uitgelegd, wat voor veel hectiek zal zorgen! Ben je benieuwd hoe deze nieuwe modus werkt, wil je alvast een sneak peek zien van de golfbanen of ben je benieuwd naar de tips & tricks? Bekijk dan snel de nieuwe overzichtstrailer hieronder.