Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

President van Koei Tecmo ziet een Super Mario Warriors wel zitten

Wellicht kunnen we in de toekomst hordes Goomba’s te lijf gaan met de vrolijke loodgieter.

Koei Tecmo is het bedrijf achter de Musou-spellen, in het westen bekend als Warriors. De Warriors spellen staan bekend om de gigantische aantallen vijanden die je te lijf moet gaan. Met je aanvallen stuur je vervolgens hordes vijanden de lucht in. De samenwerking tussen Koei Tecmo en Nintendo leidde in het verleden tot titels als Hyrule Warriors en Fire Emblem Warriors.

In een interview van JP Games over Samurai Warriors 5 werd aan de producent van de reeks en president van Koei Tecmo, Hisashi Koinuma gevraagd welke videogamereeks hij zou willen vertalen naar een Warriors-versie. Zijn antwoord was vrij vertaald: “Hoewel ik geen ideeën heb om dit te realiseren, denk ik dat Mario mijn keuze zou zijn.”

Wie weet komt er in de toekomst een Super Mario Warriors waarin we legers van Bowser’s hulpjes moeten verslaan. Wij zijn erg benieuwd wat onze lezers zouden vinden van een eventuele Super Mario Warriors. Laat een reactie achter in de comments.