Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

GetsuFumaDen: Undying Moon gameplay video

Nog een jaar te gaan, maar we hebben al meer gameplay beelden

Het is recent al bekendgemaakt door Konami tijdens de Indie World-presentatie dat GetsuFumaDen: Undying Moon naar de Nintendo Switch komt, maar dat gaat nog wel even duren. Het spel staat gepland voor 2022, maar dat betekent niet dat er geen updates zullen zijn in de tussentijd. Zo is er nu een gloednieuwe gameplay video dankzij Game Informer. Zo krijgen we alvast een voorproefje van deze hack-and-slash actie game.

Het spel staat beschreven als een ‘Ukiyo-e style hack-and-slash roguelite action’-game. Zoals je kan zien in de trailer en bovenstaande gameplay, speel je in een duistere fantasiewereld met vrij duidelijke Japanse invloeden en vechtkunsten.