Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Shuntaro Furukawa: “Nintendo gaat dit jaar veel games uitbrengen”

Tijdens een een Q&A-briefing met investeerders kwam een mooie belofte.

Nintendo Switch-bezitters lijken naar aanzienlijk meer spellen uit te kunnen kijken dan diegene die tot nu te bekend zijn. Vooralsnog zijn met name Legend of Zelda: Skyward Sword HD, Mario Golf en Pokémon Brilliant Diamond en Shiny Pearl dé titels van dit jaar, maar er lijkt veel meer op komst.

Nintendo-president Shuntaro Furukawa heeft tijdens een Q&A-briefing met investeerders aangegeven dat er dit fiscale jaar veel nieuwe software zal worden uitgebracht. Nintendo denkt hiermee het aantal gebruikers dat op de Nintendo Switch speelt hiermee verder uitgebreid kan worden, aldus Furukawa. Er werden geen specifieke titels genoemd naar ongetwijfeld horen we hier snel meer over. Daarnaast liet Furukawa ook weten dat Capcom’s Monster Hunter Rise het erg goed doet op de Nintendo Switch. De game wordt door een hoop spelers gespeeld.

De kans lijkt dus groot dat we rond de E3 flink wat nieuwe titels van Nintendo gaan zien. Waar hoop jij vooral op? Laat het ons hieronder weten!