Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mighty Goose knalt in juni binnen op de Switch

Je scherm vol actie

Er is een release date aangekondigd door Playism, Blastmode en MP2 Games voor dit over de top, run-and-gun schiet spel. 5 juni kun je met deze machtige gans je een weg banen door hordes vijanden.

In Mighty Goose speel je als, wie had dat gedacht, Mighty Goose! Je vecht jezelf een weg door het sterrenstelsel op weg naar de Void King. Het spel wil graag het gevoel van de typische arcade spellen geven. Timing, reflexen, vaardigheid, het spel zal je constant testen en belonen voor hoe goed je overweg kan met de vele wapens, machines en meer. Het spel lijkt zich goed te lenen voor de pixel art stijl, en ook de funky muziek past goed. Het scherm staat vol met kogels, hulzen, munten, explosies, ik kan doorgaan maar de trailer hieronder geeft een veel beter beeld in een oogopslag.

Mighty Goose komt 5 juni uit op de Nintendo Switch eShop. Het spel zal in 13 talen te spelen zijn waaronder Nederlands, Engels, Japans, Versimpeld Chinees, Traditioneel Chinees, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Portugees, Russisch, Pools en Koreaans.