Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Knockout City 10 dagen gratis te spelen bij de launch

Knockout City Keyart
Eerst kijken, dan kopen.

Knockout City zal op 21 mei onder andere naar de Nintendo Switch komen en om de game te promoten organiseren Veland Studios en EA een speciale promotie. Op de dag van de lancering zal het spel 10 dagen gratis te spelen zijn. EA benadrukt hierbij dat het dan om het volledige spel gaat. Met deze free trial hoopt EA gamers te overtuigen om daarna alsnog de volledige game te kopen. De free trial zal voor alle platformen gelden. Besluit je de game tijdens de te kopen? Dan krijg je ook nog een gratis extra content waaronder een outfit, bril, 500 holobux om te besteden en een KO-effect.

De game is een multiplayer sportspel en een grote userbase voor online gameplay is dan ook wel wenselijk. Knockout City heeft als basis trefbal gepakt en voegt daar techniek, diepgang en stijl aan toe. Het is als speler met dit spel van belang om niet alleen te leren gooien, maar ook om te vangen en de bal over te spelen. Daarnaast moeten ze natuurlijk uit de buurt blijven van de tegenstander.

Ga jij Knockout City een kans geven? Laat het ons hieronder weten!