Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

NEO: The World Ends With You krijgt openingsfilm

NEO: The World Ends With You verschijnt op 27 juli voor onder andere de Nintendo Switch.

Op 27 juli kunnen we aan de slag met NEO: The World Ends With You op de Nintendo Switch en PlayStation 4. Deze game is het vervolg op The World Ends With You, welke in 2007 op de Nintendo DS verscheen en in 2018 uitkwam op de Nintendo Switch in een Final Remix-versie. Vandaag is alvast de openingsfilm vrijgegeven, welke onderaan dit artikel te bekijken is.

NEO: The World Ends With You zal in tegenstelling tot de eerste game helemaal speelbaar zijn in 3D. In het spel zullen spelers in de huid kruipen van Rindo, een gloednieuw personage. Je zult weer de beruchte Reapers Game spelen, een spel waar je leven letterlijk op het spel staat. De game introduceert nieuwe personages waaronder Rindo, Fred en Nagi maar ook oude personages keren terug.