Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Meerdere nieuwe Steamworld-spellen op komst

Meer Steamworld-pret staat op de planning!

Meerdere spellen in de SteamWorld-serie zijn momenteel in ontwikkeling bij de ontwikkelaar bekend van de Steamworld-serie: Image & Form. De studio is inmiddels overgegaan in het nieuwe Thunderfull Games. De komst van meerdere titels in de serie werd aangekondigd op het Image & Form Twitter-account. Er werd onthuld dat er niet één, maar meerdere nieuwe SteamWorld-games in de maak zijn. Het Image & Form Twitter-account zal vanaf nu bovendien geheel in het teken staan van updates rondom de aankomende SteamWorld-spellen.

Helemaal als een verrassing komt de aankondiging overigens niet. Voormalig Image & Form CEO Brjann Sigurgeirsson heeft eerder al eens laten doorschemeren nog niet klaar te zijn met de populaire SteamWorld-serie. De nieuwste update op het Twitter-account van Image & Form kun je hieronder bekijken.