Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe trailer en release datum Demon Skin voor de Switch

Kruip eind september in de huid van een demon op de Nintendo Switch

We hebben van Buka Entertainment én Ludus Future een datum gekregen waarop Demon Skin uit zal komen voor de consoles. 30 september komt deze onvergeeflijke hack-en-slash adventure game uit op de Switch. Het mooie is dat bij de release er ook een extra speelbaar hoofdstuk zal zijn toegevoegd. Deze bonus additie zal spelers het verleden in gooien om te ervaren wat heeft geleid tot de catastrofale opening scenes van het spel.

Wat zet Demon Skin apart? Hieronder een kleine opsomming en een trailer.

  • Een vergevorderd vecht systeem. Maak gebruik van verschillende stances voor supersnel pareren en om maximale schade aan te richten. Samen met stamina en andere indicatoren is het een brute dans van leven of dood.
  • Uitgebreide skill tree. Met experience leer je nieuwe combos en versterk je de verschillende attributen.
  • Veel verschillende type vijanden. Van skeletten, zombies en spinnen, tot weerwolven, hagedissen en golems. Je kunt het zo gek niet bedenken. Elke vijand zal een nieuwe aanpak nodig hebben.
  • Een groot arsenaal aan keuze om de vele monsters te verslaan. Scherp of stomp, er is genoeg keuze om je vijanden te lijf te gaan. Niet alles zal werken op elke vijand, maar je kunt met je blote handen het gevecht aangaan als je durft.
  • Geheimen en artefacten. Je kunt wel zomaar een level door knallen, maar er zijn bijzondere wapens verstopt in de wereld. Vind ze voor imposante krachten.
  • Verzamel shards of Crystal en groei sterker. Bouw je botten harnas op en wordt een angstaanjagende demon.
  • Lekker deprimerende landschappen die helemaal thuispassen in dark fantasy. Van ijzige woestenijen en donkere grotten, tot schemer bossen en nesten van de ondoden. Niet iedereen is een vijand. Je komt in je avontuur naast vijanden ook sterke bondgenoten tegen.