Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Baldur’s Gate: Dark Alliance uitgesteld

Baldur's Gate
De "surprise release" ging helaas niet door

Wie de afgelopen dagen het nieuws en de Switch e-shop in de gaten heeft gehouden zal iets vreemds hebben opgemerkt. Nadat wij een paar dagen terug enthousiast melde dat Baldur’s Gate: Dark Alliance de volgende dag naar de Switch zou komen, bleef de titel echter afwezig van de eshop. Black Isle studio gaf diezelfde dag op twitter nog aan dat vanwege “onverwachte omstandigheden” de titel een paar dagen uitgesteld zou worden. Wanneer de game dan wel naar de Switch komt is nog niet bekend. We houden het voor je in de gaten!

De actie-RPG Baldur’s Gate: Dark Alliance verscheen in 2001 en is daarmee alweer zo’n twintig jaar oud. In de game neem je het in verschillende omgevingen op tegen meer dan 40 verschillende monsters. Interplay heeft alvast laten weten dat het hier gaat om heruitgaven en dat betekent dat we verder dus bijna geen aanpassingen aan de game hoeven te verwachten. Wél zal de resolutie zijn verbeterd. De game gaat €29,99 kosten.