Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

World’s End Club demo is nu uit in de eShop

World ends club keyart
Danganronpa fans opgelet!

World’s End Club is al een tijdje uit in de apple arcade store, maar gelukkig komt hij deze maand ook naar de Nintendo Switch! Een demo voor het spel werd gister vrijgegeven in de Japanse eShop, maar gelukkig kregen wij dezelfde demo vandaag in onze eigen eShop. Om dit te vieren heeft NIS America een nieuwe trailer vrijgegeven, die alvast een beeld schetst van wat je in dit avontuur kunt verwachten.

World’s End Club gaat over een groep buitenbeentjes die vast komen te zitten in een nogal apart pretpark. Daar worden ze gedwongen om een survival spel te spelen om vervolgens uit het pretpark te komen. In dit spel worden hun banden tot het uiterste getest en staat ieders leven op het spel. Zullen ze allemaal samen uit het pretpark komen en het spel overleven?

Bekijk de nieuwe trailer van World’s End Club hieronder:

Ga jij World’s End Club spelen? Laat het ons weten in de reacties!