Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Baldur’s Gate: Dark Alliance komt morgen naar de Switch

Baldur's Gate
Onverwachts komt de game morgen al naar Nintendo's hybride console.

Wellicht ken je Baldur’s Gate: Dark Alliance nog van het Gamecube-tijdperk? De game verscheen toen op verschillende platformrn waaronder op Nintendo’s paarse kubus. Vandaag is duidelijk geworden dat Baldur’s Gate: Dark Alliance morgen ook naar de Nintendo Switch komt. Tevens is onderstaande trailer vrijgegeven.

De actie-RPG Baldur’s Gate: Dark Alliance verscheen in 2001 en is daarmee alweer zo’n twintig jaar oud. In de game neem je het in verschillende omgevingen op tegen meer dan 40 verschillende monsters. Interplay heeft alvast laten weten dat het hier gaat om heruitgaven en dat betekent dat we verder dus bijna geen aanpassingen aan de game hoeven te verwachten. Wél zal de resolutie zijn verbeterd. De game is vanaf morgen beschikbaar in de eShop voor een prijs van 29,99 euro.