Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 verschijnt volgende maand op de Nintendo Switch

Pak je skateboard er alvast bij!

Eerder dit jaar werd er bekendgemaakt dat Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 onder andere naar Nintendo’s hybirde console gaat komen. Echter was er toen nog onbekend wanneer Switch-bezitters met deze remaster aan de slag konden gaan, maar daar is nu verandering in gekomen. Vandaag heeft uitgever Activision namelijk naar buiten gebracht dat we vanaf 25 juni eindelijk kunnen skateboarden in deze titel.

Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 is een collectie die de spellen Tony Hawk’s Pro Skater en Tony Hawk’s Pro Skater 2 bevat. Deze heruitgave voor de Switch is volledig opnieuw gemaakt en ziet er dus een stuk beter uit. In de game skate je als Tony Hawk of andere professionals en voer je de gaafste trucjes uit zoals ollie’s en kickflips. Gaat het jou lukken om de beste skateboarder te worden?

Kijk jij uit naar deze titel? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn erg benieuwd!