Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Haven Park aangekondigd voor de Switch

Fan van Park management?

Er komt een nieuw project aan van Mooneye Studios en Fabien Weibel. In dit spel speel je Flint die zijn best doet om het park van zijn oma te onderhouden. Maar in zo’n park zijn er natuurlijk bezoekers en kampeerders die hun wensen en behoeftes hebben. Aan jou de taak om ze daarin te voorzien.

Haven Park lijkt op een typisch management spel, maar lijkt wat invulling ietwat op Spiritfarer. In de omschrijving staat namelijk dat je door het voorzien van de kampeerders je er meer aantrekt. Elk karakter heeft zijn eigen verhaal en daarmee kun je zelf ook meer in de wereld om je heen. Daarnaast lijkt het ook wat op Spiritfarer in de zin dat het spel geen diehard eisen stelt en je als speler niet wordt gestraft voor het maken van fouten. Het wordt rustig en op je gemak bouwen aan het park. Voor hoe het spel eruit zal zien, en om een beetje mee te krijgen wat voor ‘management’ de game bedoelt, is hieronder de trailer.

Haven Park komt naar de Nintendo Switch eShop op 5 augustus dit jaar.