Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Futuristische Viking horror met Apsulov: End of Gods

Overleven in een Viking horrorwereld

Er komt een bijzonder spel naar de Switch. Apsulov: End of Gods is een futuristisch Viking horror en science-fiction avontuur. Een hele mond vol, maar het wordt dus horror en gruwel in een wereld waarin technologie en Vikingen met elkaar verstrengeld zijn. Apsulov is sterk gefocust op het horror aspect dus dat je vanuit first-person speelt zal helpen met het inleven. Het spel van Digerati en Angry Demon Studio komt deze zomer nog uit op onder andere de Nintendo Switch.

Waar gaat Apsulov over? Tijdens het delven in de aarde op zoek naar vergeving van de goden, ging de mens te ver. Ze vinden iets dat nooit ontdekt had mogen worden. Losgeslagen in de wereld buit het de technologie uit, en laat het wanhoop en verval achter. Als speler begin je in de faciliteit die gemaakt was om Yggdrasil uit te buiten. Hier moet je een weg banen door een wereld van technologie en mythische artefacten. Een voorproefje vind je hieronder in de trailer.