Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

DreamWorks Spirit Lucky’s Big Adventure komt in juni naar de Nintendo Switch

Ga op avontuur met Lucky en haar paard Spirit en volg de schatkaart!

Eerder dit jaar werd er aangekondigd dat DreamWorks Spirit Lucky’s Big Adventure naar verschillende consoles ging komen, waaronder de Nintendo Switch. Ondanks dat er toen nog geen exacte releasedatum bekend was, hebben we deze nu wel. Zoals er in de Nintendo eShop is te zien heeft het avonturenspel een geplande releasedatum staan voor 11 juni. De game zal zowel fysiek als digitaal voor een bedrag van €39,99 over de toonbank gaan. Bovendien is één van de ondersteunde talen Nederlands zodat ook de jonge gamer plezier kan hebben van deze titel.

In het avonturenspel DreamWorks Spirit Lucky’s Big Adventure verken je vijf gebieden in het Wilde Westen als Lucky en haar trouwe paard Spirit met haar vriendinnen Abigail en Pru. Tijdens dit avontuur volgen jullie de schatkaart van Lucky en komen er allerlei spannende missies en gevaren op jullie pad. Uiteraard kan een leuke verfrissende outfit niet ontbreken en moet je het paard Spirit verzorgen en knuffelen voor een nóg betere band. Waar zal de schatkaart jullie naartoe brengen?

Ben je benieuwd geworden? Bekijk dan onderstaande aankondigingstrailer.