Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Meer dan 26 miljoen geüploade levels in Super Mario Maker 2 zijn een feit

De creativiteit bij Super Mario Maker 2-spelers lijkt geen grenzen te kennen.

Ze zullen ongetwijfeld niet allemaal even origineel zijn, maar dat neemt niet weg dat Super Mario Maker 2 een nieuwe mijlpaal heeft weten te bereiken. Inmiddels is de grens van 26 miljoen geüploade levels namelijk een feit. Dat het ook nog eens behoorlijk snel gaat met de nieuwe levels blijkt uit het feit dat in september 2020 de grens van 20 miljoen levels werd behaald. Het spel zelf verscheen in juni 2019 en is inmiddels dus bijna twee jaar verkrijgbaar.

In Super Mario Maker 2 bouw je je eigen levels gebaseerd op onder andere de originele Super Mario Bros, Super Mario World en New Super Mario Bros. Deze levels kunnen vervolgens gespeeld worden door andere spelers over de hele wereld. Deze formule blijkt dus nog steeds erg populair te zijn en ongetwijfeld komen er nog miljoenen levels bij.

Speel jij nog veel Super Mario Maker? Laat het hieronder weten in de vorm van een reactie!