Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Hoenn Pokémon-ontwerpen verschijnen in Pokémon Shirts-lijn

Pokémon Shirts logo
Binnenkort met een strakke Metagross-print overhemd naar het werk?

Pokémon Shirts is een kledinglijn die is voortgekomen uit een samenwerking tussen The Pokémon Company en het kledingmerk Original Stitch. Elk ontwerp in deze lijn bevat een stijlvolle print die gebaseerd is op één van de zakmonsters. Alle eerste 251 Pokémon van de Kanto- en Johto-regio zijn al vertegenwoordigd in printjes. In de loop van 2021 worden daar de Hoenn-Pokémon aan toegevoegd. The Pokémon Company en Original Stitch hebben aangekondigd dat 34 nieuwe ontwerpen van Hoenn Pokémon nu verkrijgbaar zijn om te bestellen als shirts, overhemden en zelfs als mondkapje.

Mocht je zelf een tof kledingstuk met Pokémon print willen bestellen dan kan je hier terecht (wanneer je in de goede landen woont aangezien er niet naar Nederland verzonden wordt).

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van de prints van Pokémon Shirts:

  • Roselia print Pokémon Shirts
  • Metagross print Pokémon Shirts
  • Blaziken print Pokémon Shirts