Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mods met een Switch-spel? Snowrunner gaat het mogelijk maken

Snowrunner
De community moderator heeft in een bericht onthuld dat er mods komen naar het spel.

Eind vorige maand werd Snowrunner aangekondigd voor de Switch. Het spel wat op 18 mei voor het apparaat zal verschijnen gaat schijnbaar mods ondersteunen. Dit bleek uit een forum post op het Focus Home Interactive-forum. Hierin liet een community moderator weten wat er deze maand op de planning staat. Zo zijn in het bericht de Switch en STEAM releases besproken. De moderator deelde naast de standaard updates ook dat mods bij lancering niet op de Switch beschikbaar zijn. Later zou er echter meer bekend gemaakt worden.

Please note that mods will not be available on the Switch at launch, but we will share more info on this topic at a later date.

Madorren ~Snowrunner Community Manager

Het gebeurd eigenlijk nooit dat er gesproken wordt over mods voor de Nintendo Switch (behalve in illegale context). Het kan daarom ook heel goed een foutje zijn, maar opvallend is het wel. We zullen dus rustig moeten afwachten of er inderdaad mods naar de Switch-versie moeten komen.