Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bekijk de eerste 35 minuten aan gameplay voor Castaway Paradise

Voor wie twijfelt om deze titel aan te schaffen zijn hier de eerste gameplaybeelden te zien!

Zoals eerder vermeld is Castaway Paradise 29 april uitgekomen voor de Nintendo Switch. Het Youtube-kanaal van Handheld Players laat in een nieuwe video de eerste 35 minuten aan gameplay zien van dit survival-sim spel.

Castaway Paradise is een sim-spel wat elementen uit de Harvest Moon en Animal Crossing series combineert. In het spel strand je op een eiland ver in de oceaan. Het is de bedoeling dat je de zorg op je neemt voor dit eiland met al zijn dierlijke bewoners. Door zelf te boeren, verzamelen en craften zal je het eiland kunnen vormgeven en laten gedijen.

Bekijk hieronder de video van Handheld Players: