Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Launch trailer R-Type Final 2

De remake van deze shoot-em-up game wordt gevierd met een nieuwe trailer!

R-Type Final 2 is sinds gisteren te downloaden voor de Nintendo Switch. Om dit te vieren hebben NIS America en Granzella een launch trailer online gezet, waarin nog even de beste kant van de game wordt laten zien. Deze trailer kun je hieronder bekijken.

R-Type zijn shoot-em-up games waarvan de franchise al bestaat sinds de jaren ’90. R-Type Final 2 is een remake van R-Type 2, met nieuwe graphics, verbeterde gameplay, en een sloot aan nieuwe functies. In de game neem je het op tegen hordes vijanden en verschillende eindbazen. Dit kan met verschillende wapens en ook is het mogelijk om jouw ruimteschip te voorzien van upgrades, waarbij je van alles zelf kunt customizen. Benieuwd of de game wat voor jouw is? Een demo is te downloaden in de e-shop, waarin je de eerste van vele gevechten kunt meemaken.