Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Keer terug naar de hel met nieuwe DOOM figurines

DOOM figurines
Numskull Designs brengt nog dit jaar een speciale DOOM: Eternal Figurine-lijn uit.

In samenwerking met Bethesda brengt Numskull Designs gloednieuwe DOOM figurines uit. De figurines lijken direct uit de hel ontsnapt te zijn en hebben goed uitgewerkte details. De figuren die voor een adviesprijs van €39,99 in de winkels komen te liggen zijn nu al te bewonderen via de Numskull website.

De set zal beginnen met de vier populairste figuren uit de DOOM-serie namelijk: DOOM Slayer, Cacodemon, Arachnotron en de Imp. Deze vier verschijnen in juli al. Later in het jaar en begin volgend jaar verschijnen er nog acht anderen in de collectie. In augustus verschijnen Pinky en Revenant, gevolgd door Archville en de Baron of Hell in oktober. De laatste voor dit jaar zullen Mancubus en Hell Knight in december zijn. Tot slot zal februari 2022 de Marauder en Soldier met zich meebrengen.

Doom Figurines Sets 2, 3, 4

Doom: Eternal verscheen vorig jaar ook eindelijk voor de Switch, onze review kun je hier vinden. Zouden jullie de DOOM figurines willen aanschaffen?