Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gear Shifters aangekondigd voor de Switch

De ideale combinatie voor fans van racers en shooters?

Numskull Games en Red Phantom Games hebben vandaag aangekondigd dat Gear Shifters naar verschillende platformen komt, waaronder de Nintendo Switch. Gear Shifters is een arcade-actige titel waarbij racen wordt gecombineerd met actie en schieten. De eerste beelden van de game zijn in onderstaande trailer te bekijken.

Gear Shifters speel je vanuit een top-down perspectief waarbij je niet alleen snel moet racen, maar ook andere wagens kapot moet zien te krijgen. Dat kan onder andere met behulp van verschillende zware wapens. De game kent 27 stages verdeeld over 9 verschillende gebieden. Jouw wagens zijn daarnaast in de story mode de upgraden met meer dan 100 te unlocken upgrades. Gear Shifters moet later dit jaar uitkomen maar een exacte release is nog niet bekend.