Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Persona 5 Strikers doet het goed – meer dan miljoen keer verkocht

Atlus heeft laten weten dat Persona 5 Strikers het erg goed doet.

In februari dit jaar verscheen Persona 5 Strikers voor de Nintendo Switch. Dat wij erg enthousiast over de game waren bleek wel uit onze review. Robin beoordeelde het spel met een prachtige negen. Niet alleen wij waren erg enthousiast over het spel, dat kan ook gezegd worden van veel Switch-eigenaren. Persona 5 Strikers is op Nintendo’s hybride console inmiddels namelijk al meer dan miljoen keer verkocht.

Atlus maakte via Twitter de goede verkoopcijfers bekend en bedankt daarbij ook alle fans voor de support. Persona 5 Strikers is sinds 23 februari verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Heb jij de game al in huis gehaald of ben je nog van plan de game aan te schaffen? Laat het ons hieronder weten.