Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kirby viert negenentwintigste verjaardag met speciale afbeelding

De afbeelding is in dit artikel te bewonderen.

Alhoewel het misschien moeilijk is om te geloven, is het inmiddels alweer 29 jaar geleden dat mensen voor het eerst kennis maakte met het eerste Kirby-spel. Op 27 april in 1992 verscheen Kirby’s Dream Land namelijk in Japan op de Nintendo Game Boy. Een paar maanden later konden gamers over de hele wereld ook aan de slag met deze game en in 2011 was de titel zelfs te downloaden op Nintendo 3DS-systemen. Om te vieren dat Kirby inmiddels alweer 29 bestaat, heeft Nintendo gisteren een speciale afbeelding vrijgegeven met daarop een aantal leuke personages. Zie jij jouw favoriete personage op onderstaande afbeelding staan?

Kun jij je nog herinneren hoe het was om voor de eerste keer een Kirby-spel te spelen? Laat het ons weten in de reacties, wij zijn erg benieuwd!